De Boer navodno odredio početnih 11

Sastav Nizozemske protiv BiH: Vezni red "bode oči"

9

Komentari (9)

Zoilomas
Ufff ako smo protiv irana izgubili onda tesko ovo dobijamo.
Krosteutegurovic
Znamo mi i iznenaditi isto a zašto se to nebi desilo večeras Hajmo Bosno, Bosno hajmo....Sretno večeras
Denchi
Sehic-Corluka-Hadzikadunic-Sanicanin-Kolasinac-Cimirot-Pjanic-Rahmanovic-Visca-Tatar-Krunic
Denchi
user1599257139
BiH je imala i ima i imace uvijek dobrih igraca ali nazalost nema profesionalaca .Fudbal se igra glavom, sistemom, snagom, brzinom pa onda zeljom.BiH igra trenutno 25min ostalo sta se desi i kad postigne go to je za igrace kao da je gotovo .Zalosno ali realno ,trenutno nisu u stanju da odigraju dvije utakmice u istom sistemu ili sastavu.
2323
Imamo i mi Loncara Danilovica Tatara ..
Meazza
Da ima iko sa malo mozga u savezu,trebao bi dostaviti tri testa pozitivna za tri igraca i da izgubiomo sluzbenim rezultatom,da se ne brukamo!!!!Al nema,jer da ima ne bi ni projateljsku zakazivao da bez veze gubimo bodove na listi!
Sloboda
I za prvu utakmicu su bili isti komentari, još su tada holanđani bili i jači za par igrača pa odigrali neriješeno...
tuner
A cujte, kad igras za nesto za sta ti se igra, svejedno je odakle je vezni red protivnika. Kad ti se ne igra, bracina vrbanjusa ce te nakantati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.