Sastavi sa Koševa: Izgleda da je Fanimo i definitivno prekrižen

Sastavi sa Koševa: Izgleda da je Fanimo i definitivno prekrižen

A. Čaušević

Subotnji program Premijer lige počinje na stadionu Asim Ferhatović Hase duelom Sarajeva i Slobode. 

Goran Sablić je odabrao startnih 11, a interesantno da se u stratnoj postavi našao Krste Velkoski koji će nositi i kapitensku traku oko ruke. 

Na klupi su između ostalih ostali Mirko Oremuš i Darko Bodul, dok Matthiasa Fanima opet nema u konkurenciji za meč.

Iako tokom treninga daje svoj maksimum čini se da Sablić i ne računa više na Fanima jer je ovo treći uzastopni meč da ga nema u kadru.

Na drugoj strani Mladen Žižović nije previše eksperimentisao te je na teren poslao provjerne snage, a Husejinović i Ramić su opet ostali na klupi.

FK Sarajevo: Dizdarević, Pidro, Šabanović, Lazić, Đokanović, Ahmetović, Velkoski, Bagarić, Kurdić, Dupovac, Kobiljar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sloboda: Bukvić, Jusić, Ćivić, Beganović A., Beganović Dž., Alić, Maksimović, Osmić, Predragović, Veselinović, Karišik.

Glavni arbitar meča je Danijel Bojo iz Kiseljaka.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Obe momcadi bi glat ispale u srbijanskoj ili hrvatskoj ligi. Mogo bi opstat Zrinjski, ostalo je ka*ina
1 14
King_Kenny
...na kraju ce Fanimo u Zrinjski i razvaljivat ce tamo kao i Bilbija sada...sve to zahvaljujuci ovoj trenerskoj ublehi i prevarantu koji trenira strogocu i glumi Guardiolu.
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi