9

Komentari (9)

Convicts
Ja mrzim samo zelju i carajvo
PapaK
Navijac sam Zelje, od rodjenja, sto bi se reklo. Ali me sramota gledati ovaj anti-fudbal. Pa hajvani nisu u stanju dodati tri lopte u napadu. Ovo je smor za gledati. FKS konkretnije, bolji fudbal se igra, Ziljkic im je zlata vrijedan.
plemic
ja na sarajvo uplatio 2 km.
plemic
a na želju 10 km.
51826291919188923
SRETNO SARAJEVO MOJE !
user1675182613
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA
Antikomunjara
Ovako nam bude kada se komunjare udruze sa dusmanima ove prelijepe zemlje. Zele prikazati da sa Vicinim SNSDom samo napredujemo(reflektori,hibridni tereni, sad pominje OPET i VAR itd) - a bez toga tumora BH drustva da nazadujemo. Razmilsjam sada o Usanovicu i kompanijiPa i sa njima je bilo bolje, nego sa koalcijom zla na vlasti. Cuj"spektakl" a igra se na POMOCNOM terenu i BEZ PUBLIKE?!To je za mene vise kao neka prijateljska, negdje u Antaliji, vec prvenstvena a jos i najveci derbi BiH.Zalosno sta nam nasa razjedinjenost radi na svakom cosku i u svakoj pori drustva....
Arnel925
Ako ne uzmemo barem 3-0 Selju sa ovom formacijom ne trebamo igrati vise fudbal.
PapaK
Mozes nas uzeti za kitu, kao sto vidis.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti