Milan bez pola tima na Sassuolo

Rossoneri u problemu

Milan bez pola tima na Sassuolo

Edmir Škorić

Naporna sezona i zgusnut raspored uzimaju maha, a to najbolje znaju u Milanu.

Konstantno se ove sezone Milan bori s koronavirusom i raznim povredama, a u duel sa Sassuolom Rossoneri će ući bez Ante Rebića, Zlatana Ibrahimovića, Simona Kjaera, Ismalea Bennacera i Mattee Gabbije.

OČekuje se da će, kao i protiv Genoe, mladi Kalulu igrati štopera iako je bek, ali dobra vijest je da vratio napadač Rafael Leao.

U napadu su još talentovani Šveđanin Roback, Daniele Maldini, Colombo... Prosjek godina Milanove ofanzive za sutrašnji meč je ispod 19!

Potražite više informacija na temu Serie A:

Susret Sassuolo - Milan igra se sutra od 15 sati.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi