Saudijci najavili transfer: Zukanović napušta Al Ahli?
Foto: Al-Ahli/Twitter

Navodno nije u planovima trenera

Saudijci najavili transfer: Zukanović napušta Al Ahli?

Bh. reprezentativac Ervin Zukanović nakon samo nekoliko mjeseci će se razići sa Al-Ahlijem.

Vijest je to koju su objavili mediji u Saudijskoj Arabiji, prema čijim je navodima trener Al-Ahlija Christian Gross dao odobrenje da se iskusni bh. defanzivac proda u januarskom prijelaznom roku.

Zukanović je u trofejni klub iz Džede došao u vrijeme dok je na čelu istog bio Branko Ivanković, ali u proteklom periodu nije uspio da se nametne i utakmice pretežno gleda s klupe ili tribina.

Na Zukanovićevo mjesto bi, tvrde Saudijci, trebao stići Aderllan Santos kojeg će rukovodstvo Al-Ahlija vratiti sa posudbe iz portugalskog Rio Avea.

Za sada se ne spominje visina novca koji će Al Ahli tražiti za Zukanovićev igrački karton, kao ni gdje bi mogao nastaviti karijeru, a vrijedi podsjetiti kako je zbog statusa u klubu ovaj fudbaler izgubio i mjesto u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. 

Top Komentari

Arnel925
Idi u Zelju sve propale zvijezde završe u želji
5 2
GGAAZZIIJJA
Tako to bude kaka nestane SPREGE u vidu TRENER-SELEKTOR-MENADŽER, jos pri tome si PANJ koji je proslavio SKIJAŠE IZ FINSKE I PASTIRE IZ ARMENIJE..
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi