Saul Niguez: Ovo smo zaslužili, Juventus je bio bolji u svakom pogledu

Fudbaler Atletica nakon eliminacije iz Lige prvaka

Saul Niguez: Ovo smo zaslužili, Juventus je bio bolji u svakom pogledu

Juventus je sinoć na krilima sjanog Cristiana Ronalda uspio nadoknaditi dva gola zaostatka i u revanšu na svom terenu eliminisati Atletico Madrid u osmini finala Lige prvaka.

Stara dama je bila puno bolji rival i slavila sa 3:0 (hat-trick) u Torinu i prošla u četvrtfinale.

Nakon utakmice fudbaler Atletico Madrida Saul Niguez je poručio da je Juve jednostavnio bio bolji u svakom pogledu.

"Nedostajalo nam je mnogo toga. Nismo uspjeli zaprijetiti golmanu Juventusa. Ono što nam se desilo se ne smije dešavati kada imate dva gola prednosti", izjavio je Niguez, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Juventus je bio bolji, mi moramo ići naprijed i nositi se sa onime što nas čeka... Na kraju, ovo smo i zaslužili. Bili su bolji od nas u svim segmentima igre i nismo znali kako da reagujemo."

"Nismo igrali pametno kao što smo trebali, posebno kada bi oni ostavili prostora. Nismo im napravili nikakve probleme", dodao je Niguez.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Baggio89
Idemo po LP.
0 0
Juve88
Pa naravno da je bolji
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi