Suarez se nikad neće promijeniti: Golman je samo radio svoj posao, a Urugvajac je tražio penal

Bizaran zahtjev

Suarez se nikad neće promijeniti: Golman je samo radio svoj posao, a Urugvajac je tražio penal

A. Čaušević

Atletico Madrid je drugi uzastopni meč odigrao bez golova, nepopularnim rezultatom je okončan meč protiv Villareala na Wanda Metropolitanu.

Luis Suarez je bio starter, ali se nije naigrao. Diego Simeone je odlučio da ga zamijeni u drugom dijelu Diegom Costom, koji se također nije proslavio.

Iako nije postigao gol, Suarez se pobrinuo da se priča o njegovom potezu koji se definitivno može svrstati u rubriku bizarnih.

Urugvajac je poznat kao prgav igrač koji koristi svaku situaciju da protestvuje kod sudija, ili traži neku svoju pravu, međutim ovaj put se zaista preračunao.

Naime, prilikom jednog napada domaćih golman Asenjo je reagovao i rukom odbio centaršut, a Suarez je na drugoj stativi tražio penal zbog igranja rukom.

[twitter]https://twitter.com/jaloarias/status/1312413937493778433[/twitter]

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da li je Suarez stvarno mislio da je penal ili je to uradio instiktivno vjerovatno nikad nećemo saznati.

Inače, ovo nije prvi put da El Pistorelo traži penal jer je golman igrao rukom u kaznenom prostoru, nešto slično je uradio i u dresu reprezetnacije Urugvaja prije nekoliko godina.

Promo

Top Komentari

felix__27
A ne možeš ovo tražiti hahah ?
4 1
JJ90
U dvije od tri utakmice ocjena 6.4 i to protiv izuzetno slabih ekipa..
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi