"Savez napolje!"

Uobičajeno skandiranje bh. navijača

"Savez napolje!"

Edmir Škorić

Iako bh. fudbalska reprezentacija igra važan meč i bori se za plasman na Euro, na tribinama se orilo "Savez napolje".

Navijači Bosne i Hercegovine na tribinama Bilinog polja skandira protiv rukovodstva Fudbalskog saveza BiH.

"Savez napolje" moglo se čuti sa svih tribina. Počelo je sa sjeverne gdje se nalaze BH Fanaticosi, a onda se prelamalo i drugim tribinama.

Bh. reprezentativci na terenu vode veliku bitku protiv Ukrajine kako bi se plasirali u finale, a onda pokušali na Grbavici izboriti plasman na Euro.

Istovremeno, nastavlja se "bitka" BH Fanaticosa i Fudbalskog saveza BiH. Najvatreniji navijači našeg državnog tima očigledno ne odustaju od toga da smijene čelne ljude FS BiH.

View this post on Instagram

A post shared by SportSport (@sportsportba)

"Prodane duše mogu da nam p*še", također je pisalo na jednoj od parola Fanaticosa, koji su prije ovog meča danas odmjerili snage sa legendama bh. fudbala u jednoj humanitarnoj utakmici.

"Bh. fudbalu potreban je spas, stani uz BHF, podogni glas", također je pisalo na jednoj od parola Fanaticosa.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi