BH Fanaticosi podigli atmosferu: Gori nebo iznad Zenice, sve je spremno za spektakl!
FOTO/VIDEO: T. Hebib, E. Čaušević

BiH protiv Ukrajine u polufinalu baraža za EURO

BH Fanaticosi podigli atmosferu: Gori nebo iznad Zenice, sve je spremno za spektakl!

Haris Zilić

Bliži se polufinalna utakmica baraža za Evropsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine i Ukrajine, a utakmica se igra večeras u Zenici na Bilniom polju s početkom u 20:45.

Naši momci će imati ogroman vjetar u leđa jer će tribine biti ispunjene do posljednjeg mjesta, a na ulicama Zenice odavno se zagrijava atamosfera.

I ovaj put uz našum reprezentaciju će biti vjerni BH Fanaticosi koji su u Zenici napravili korteo i tako dodatno zagriali atmosferu. U Zenici u ovim trenucima sve "gori" i odavno nije vladala ovakva euforija za jednu utakmicu reprezentacije.

U bh. reprezentaciji svi su spremni i sa velikom dozom optimizma dočekujemo večeršanju utakmicu. Od selektora Miloševića, pomoćnika sve do samih fudbalera.

Iako je ostalo još više od sat vremena do početka utakmice, tribine Bilinog polja se pune, a navijači lagano zauzimaju svoje pozicije.

Oglasi

Milošević otkrio karte

Bosna i Hercegovina će večeras protiv Ukrajine igrati u formaciji 3-5-2, a selektor Savo Milošević je otkrio sastav, karte su poznate.

Šehić, Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Kolašinac, Dedić, Gazibegović, Krunić, Cimirot, Hajradinović, Demirović i Džeko

Za Ukrajinu igraju: Lunin, Mykolenko, Matvlyenko, Zabarnyl, Konoplia, Zinchenko, Brazhko, Zubkov, Mudryk, Sudakov, Dovbyk

Na klupi su u našoj reprezentaciji ostali:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Pirić, Čivić, Bašić, Prevljak, Pjanić, Varešanović, Tabaković, Rahmanović, Huseinbašić, Kovačevič i Mujakić.

Večerašnju utakmicu sude Nijemci Felix Zwayer, Stefan Lupp i Marco Achmuller. Također i četvrti sudija, kao i video asistenti su iz Njemačke. Njihova imena su Daniel Siebert, Bastian Dankert i Christian Dingert.

Top Komentari

Drakula
Prekid!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi