Savić ne skriva za koga navija u Seriji A: Volio bih da osvoje titulu
Foto: EPA

Ni Juventus, ni Inter

Savić ne skriva za koga navija u Seriji A: Volio bih da osvoje titulu

Defanzivac Atletico Madrida Stefan Savić izjavio je kako bi volio da Lazio osvoji Seriju A.

Crnogorski reprezentativac je tri godine proveo u Italiji noseći dres Fiorentine, a iako ga je put u međuvremenu odveo u Atletico Madrid, sa velikim zanimanjem i dalje prati zbivanja na 'čizmi'.

Nakon sinoćnje utakmice protiv Liverpoola (1:0) nisu ga zaobišla pitanja vezana za borbu za titulu koja se vodi u Seriji A.

"I dalje, naravno, pratim Seriju A. Ove godine je baš uzbudljivo, pored Juventusa tu su još Inter i Lazio koji stvarno igraju odlično", rekao je Savić za Sky Sport Italia, pa dodao:

"Ko je moj favorit? Volio bih Lazio da bude prvi."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prokomentarisao je i utakmicu protiv Liverpoola. 

"Mislim da smo taktički odigrali na visokom nivou. Na kraju je najvažnije da smo pobijedili i sretni smo jako zbog toga. Nije lako igrati s Liverpoolom, ali nećemo se zanositi, čeka nas revanš u kojem moramo također biti odlični kako bismo prošli dalje", poručio je Savić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi