Savić optimista pred utakmicu s bivšim klubom

Zanimljiv meč se očekuje

Savić optimista pred utakmicu s bivšim klubom

S. Mlaćo

Nogometaši Rudara iz Prijedora sutra će put Etno Sela Stanišići gdje ih očekuje duel sa Zvijezdom 09 u okviru 3. kola Prve lige RS.

Nogometaši Rudara iz Prijedora sutra će put Etno Sela Stanišići gdje ih očekuje duel sa Zvijezdom 09.

Susret se igra od 17 sati.

"Čeka nas derbi, utakmica koja i jednoj i drugoj ekipi mnogo znači. Za nas je jako bitno da idemo u goste u pobedničkom raspoloženju. Upoznati smo sa kvalitetima protivničkog tima, koji je nakon poraza u prvom kolu doveo velik broj igrača. I oni, kao i mi, imaju najviše ambicije. Spremni dočekujemo ovaj okršaj, idemo tamo da se nadigravamo, tj. idemo po pobedu i nova tri boda", kazao je šef struke Rudara Boris Savić, nekadašnji trener Zvijezde 09.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Meč je najavio i prvotimac Slaven Stjepanović.

“Biće ovo veoma teška utakmica, dosta teža od prethodne dvije, tako da ćemo morati ući u utakmicu bolje nego na startu prvenstva. Ja sam, kao bivši igrač Zvijezde-09, upoznat sa njihovim kvalitetima, dosta mlađih igrača koji su mi bili saigrači su ostali u timu iz Etno sela Stanišići, i sada su oformili jak tim, sa dodatnim pojačanjima. I njihova želja je plasman u Premijer ligu BIH i ništa neće prepustiti slučaju. Ishod meča u subotu sigurno neće u konačnici odrediti smjer prvensva, jer ima još mnogo utakmica da se igra, ali mi svakako idemo po pobjedu.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi