12

Komentari (12)

user1604155860
Aaaaaaaa penal za Zrinjski niko ne spominje.
Zlofish
Ne ide odlučio je ostati
SamoZrinjski
Neće on niđe
bk123
Igore sretno...hvala za sve u Zrinjskom i puno sreće u karijeri....Igor je dečko za 10 i zaslužuje napredak u karijeri...išao je stepenicu po stepenicu... Bravo i sretno
user1655831611
Šteta mogo je ostati još godinu dvi i onda u još jaci tim i donit više para ali nije problem imamo Ilinkovica koji je doktor
plemic
ode savić u torpedo. sarajevski? novinaru ne beri brigu, otišao je i bašić, i nije falio. za lovu dobijenu od njihovih transfera kupimo desetak juniora koji će na godinu biti prvotimci. tako to rade veliki klubovi.
pjanke.sa
Bas ste se nafurali. Tebe jedva cekam kad izgubite. Nemoj se zabiti u pecinu neku. Samo sanjaj da ste veliki klub. Mozda veci od Sirokog.
umzm12123
Od vas sigurno jesmo,jazavac boli li te,mora te boliti kad samo mislis o nama,sanjas o nama
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti