Savićević predsjednik FS Crne Gore još četiri godine

Novi mandat Dejanu Savićeviću

Savićević predsjednik FS Crne Gore još četiri godine

D. Rakanović

Dosadašnji predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević dobio je novi četvorogodišnji mandat, odlučeno je u srijedu na Izbornoj skupštini crnogorske asocijacije.

On je bio jedini kandidat i dobio je podršku svih delegata.

Savićević je na čelu crnogorskog Saveza od 2001. godine, a biće na toj dužnosti do 2021. godine.

"Ovu funkciju doživljavam kao veliku čast i obavezu. Pred nama je veliki broj obaveza, koje moramo ispuniti u narednom četverogodišnjem periodu. Ovakva podrška mi daje poticaj da radim na prosperitetu crnogorskog fudbala", poručio je Savićević, i dodao da će mu jedan od osnovih ciljeva u narednom periodu biti poboljšanje infrastrukture na stadionima. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Nadam se da ćemo na kraju ovog mandata moći reći da imamo stadione na Cetinju, u Tuzima, u Beranama", rekao je Savićević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi