Savinović: Imamo kvalitetnu ekipu i trenera koji nas sjajno vodi
Savinović (gornji red, treći s lijeva)

Postigao pogodak na otvaranju sezone

Savinović: Imamo kvalitetnu ekipu i trenera koji nas sjajno vodi

S. Mlaćo

Igman je u prvom kolu nove sezone Prve lige FBiH obradovao svoje navijače. Naime, tim iz Konjica je savladao povratnika u Prvu ligu Goražde rezultatom 2:0.

Za domaće su pogađali Sanin Klarić i Marko Savinović, a ovaj drugi dao je svoj komentar meča za SportSport.ba.

"Teška utakmica po teškim vremenskim uslovima. Prvo poluvrijeme je više bilo odmjeravanje snaga, ali drugo poluvrijeme smo zasluženo slavili. Bili smo bolji rival, pogotovo u tom drugom dijelu. Goražde je svoju šansu čekalo iz kontre, te sam ja zadovoljan", priča Savinović.

Vjeruje u dobre igre i u narednim susretima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Imamo dosta kvalitetne igrače na svakoj poziciji i trenera koji odlično vodi ekipu. Prije svega dobra je atmosfera u timu, opuštanja nema i nadam se dobrim rezultatima u nastavku".

Savinović je u Igman stigao iz Orašja, a u BiH je nastupao i za NK Metalleghe, te Slaviju iz Istočnog Sarajeva.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi