16

Komentari (16)

Hanibal
Malo realnosti. Civic nista posebno, ima desetak igraca boljih od njega na toj poziciji u premijer ligi BiH. Dugo je se i motao oko reprezentacije. Sto se tice Gojkovica, treba i on kao i drugi dobiti sansu da se dokaze.
nightcry
Na žalost u omladinskim selekcijama još uvijek dobijaju pozive, npr. U21 pozive dobijaju anti-talenti Mahir Karić, Mustafa Šukilović i čini mi se onaj Šuta, zaboravio sam, nije ni bitno.
user1676286668
Izbacujes civica ostavljes Renata wtf...samo izbacuje muslimane a ubacuje sebe i Hrvate to je ta repka...
Ecosport
Pa Bošnjaci sve to podržavaju
TarpiTarpi
Kakav bolan Civic, pa da je reis ne treba igrati za reprezentaciju
user1676286668
Bolji je od Renata ako ništa drugo...da se ne lazemo ovaj drugi ima dvoje lijeve noge
Vrbaski
user1676286668
Jel to najpametnije što znas
nightcry
Nije on bolji od Renata jer Renato ima "dvije lijeve noge" nego jer je ovaj Musliman a ovaj drugi Hrvat/Srbin - to si tako lijepo i jasno sam objasnio u gornjem komentaru. Puleni menadžerskih kompanija čiji su vlasnici Husić i Husarić više nemaju mjesto u repki jer nema više Azmirovih jarana Rufkaša i Mehe i zato je panika među SDA kadrovima od kojih Azmir Husić sjedi u Izvršnom odboru i tamo vedri i oblaći !!! Anti-fudbaleri Ćivić, Kovačević, Pirić, Mešanović su završili sa repkom, a Renato je za Ćivića izmislio fudbal i to je i pokazao u klubu gdje je kapiten u jednoj od najjačih liga na svijetu, dok anti-fudbaler Ćivić u Mađarskoj igra samo kad nema ko drugi u Ferencu.
nightcry
Da se ne lažemo kako sam kažeš - ironija je majka svih tragedija !!!
user1676286668
Renato igra u jednoj od najjačih liga jesi ti dobar druže ruska liga runja....
Hanibal
Prvo ne nazivaj jedan narod (Bosnjaci) konfesionalnim terminom. Nauci jednom kao i drugi koji to ne znaju da Bosnjaci kao narod postoje i zive na ovim podrucjima preko 1000 godina. I trece, i ja bih Izbacio Civica jer je kao igrac nikakav. Godinama zauzima nekome mjesto. Ima puno boljih od njega iz redova sva tri naroda.
user1676286668
Da se nadovezem.lik nije kapiten ta liga je mudo Marijanovo gdje on igra a da je izmislio fudbal možda za tebe talentu...tu je zato što je platio i što je srbin Hrvat sta već a svi znamo da u repki ne vole muslimane i tjt.
pikaboo
MasAllah, mnigi me obradovala ova informacija, zar je Eldaru Civicu mjeato u reprezentaciji.
nightcry
Dok su Husići i Husarić dirigovali selektorima i spiskovima (a najstariiji Husić, onaj Azmir sjedi u Izvršnom odboru i glavni je baja među SDA kadrovima u savezu), anti-fudbaleri koji su klijenti njihovih menadžerskih kompanija su dobijali pozive. To su Kovačević, Mešanović, Ćivić i Pirić - nije tajna da smo izgubili Vladana Kovačevića ne zbog Srbije nego zbog Azmirovog pulena-klijenta Pirića !!!
rabodimis
@nightcry Jos uvijek se nadam da nismo izgubili Vladana K., zlocin je ono izivljavanje saveza i medija nad momkom..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti