Još jedan povratak u Schalke?
FOTO - EPA

Još jedan povratak u Schalke?

A. Beganović

Redove Schalkea mogao bi pojačatoi brazilski internacionalac Rafinha.

Nakon što se u Schalke vratio bosanskohercegovački reprezentativac Sead Kolašinac, te bi isto mogao uraditi i Klaas-Jan Huntelaar, čelnici Schalkea će pokušati u svoje redove vratiti i Rafinhu.

Naime, radi se o igraču grškog Olympiacosa koji je od 2005. do 2010. nastupao za Schalke. Sa grčkim klubom ima ugovor do 2022. godine, no navodno može ga prekinuti u ovom i narednom prelaznom roku.

Čelnici Schalkea su ga kontaktirali, on nema ništa protiv povratka na mjesto stare slave, tako da je realizacija ovog transfera gotovo sigurna.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Osim za Schalke i Olympiacos, Rafinha je u dosadašnoj karijeri nastupao za Coritibu, Geonovu, Flamengo i Bayern.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi