Sead Kolašinac će postati ikona Schalkea: O njemu se već pišu pjesme...
Foto - EPA

Junak navijača

Sead Kolašinac će postati ikona Schalkea: O njemu se već pišu pjesme...

M. Šljivak

Sead Kolašinac vratio se prije nekoliko dana u Schalke.

Nakon brojnih problema u Arsenalu bh. reprezentativac donio je odluku o povratku u redove voljenog kluba i izričito je htio samo u Schalke.

Na kraju mu se ta želja i ispunila. Stigao je u Gelsenkirchen, odmah je dobio kapitensku traku, a klub je upisao veliku pobjedu na njegovom debiju.

Kolašinac bi po svemu sudeći mogao postati ikona Schalkea. Već je dobio pjesmu, a reper Canun ju je odbjavio i nosi naziv 'Kao Kola'.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Canun je veliki navijač Schalkea. Objavio je već nekoliko pjesama o svom klubu, a sada govori o podizanju kluba po dolasku Kolašinca.

Poslušajte pjesmu.

Top Komentari

user102
Uvijek je bilo Bolje biti prvi u Selu nego drugi u Gradu
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti