Schneiderlin na liječničkim pregledima, uskoro Evertonov

Schneiderlin na liječničkim pregledima, uskoro Evertonov

E. Škorić

Veznjak Manchester Uniteda Morgan Schneiderlin trenutno se nalazi na liječničkim pregledima u Evertonu.

Schneiderlin je otpisan od strane trenera Josea Mourinha i bilo je i ranije poznato da će napustiti Old Trafford, ali nije bilo potvrđeno u koji klub prelazi.

Everton i United su još jučer dogovorili transfer, da bi danas nogonemtaš došao na liječničke preglede na Goodison Park i u toku dana postat će novi saigrač našeg Muhameda Bešića.

Everton bi na ime odštete Unitedu trebao da isplati 22 miliona funti, a treba dodati da ga je United 2015. godine iz Southamptona doveo za 25 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tridesetdvogodišnji nogometaš je imao samo osam nastupa ove sezone, od čega tri u Premier ligi, te je uglavnom bio posađen na klupu za rezervne igrače i ne čudi da je odabrao novi klub ove zime.

Sky Sports News tvrdi da je samo pitanje vremena kada će Schneiderlin pozirati s dresom Evertona. Očekujemo zvaničnu ponudu u narednih nekoliko sati.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi