4

Komentari (4)

Malmi_Suomi
Hajde moj Ronaldo ti si izgubio oca jer je cuger bio i alkohol ga pojeo. A što je moj PRESELIO koji je od rođenja molio se Bogu svaki dan i došao trenutak da preko puta mene je stajao 10 metara čekajući da pređe " tranše: i kada je mislio da je prestao da puca , krenuo i CHETNIK ga pogodio po sred glave na moje oči. I vidi razlike jbt kako CR7 izgubi oca a kako ja???? Mamu li im CHETNICKU ( ovi su bili srbijanci iz Niša)
Mele
Ljudino, ovo je bas tesko da se cita, i ja nemam svog, ali je umro prirodnom smrcu u 70, bio si sigurno mlad, da sve to podneses i dozivis. Prokleti da su sve ubice, koljaci i silovatelji, ma koje nacije bili, j vjernici nisu, er da su imali vjeru, nebi to uradili.
Malmi_Suomi
Napisao sam ti ali očigledno redakcija Sport.Sport.ba ne dozvoljava ovu temu što se slažem sa njima ali možeš ući na moj profil i pročitati šta sam napisao. Ovo je sportski portal i treba se pisati o sportu a ne o ovim stvarima što pišem ja. Čuvaj se prijatelju
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.