Scott McTominay produžio ugovor s Manchester Unitedom

Ostaje na Old Traffordu

Scott McTominay produžio ugovor s Manchester Unitedom

Endin Čaušević

Manchester United je danas obradovao svoje navijače objavom da je Scott McTominay produžio ugovor.

Ovaj 23-godišnji vezni fudbaler je produkt Unitedove akademije, te je u klubu još od 2012. godine McTominay je za Crvene đavole debitovao 2017. godine, te se uspio ustaliti u prvoj postavi.

U Manchester Unitedu su to znali prepoznati i odlučili su mu ponuditi novi ugovor koji je on prihvatio. McTominay je tako s Unitedom produžio saradnju do ljeta 2025. godine.

"Sretan sam što sam produžio ugovor i što ću i u budućnosti biti dio ovog tima. Uvijek sam bio navijač ovog kluba i nastavit ću da dajem sve od sebe na terenu u svakoj utakmici", poručio je McTominay.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Od debija 2017. godine pa do danas McTominay je u dresu Uniteda odigrao 75 utakmica, te je postigao šest golova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi