Fabrizio Romano: Pregovori traju, ali nije postignut dogovor oko Seada Kolašinca
Ugovor s Arsenalom ističe mu narednog ljeta, a sedmično zarađuje 100.000 funti

Fener radi na dovođenju bh. defanzivca

Fabrizio Romano: Pregovori traju, ali nije postignut dogovor oko Seada Kolašinca

E. Škorić

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac najvjerovatnije će napustiti Arsenal do kraja mjeseca.

Novinar koji je postao pravi ekspert za transfere, Fabrizio Romano, navodi da uveliko pregovaraju Arsenal i Fenerbahče oko transfera Kolašinca, ali da još nije postignut konačan dogovor.

Kolašinac je jedan od igrača koje se Arsenal pokušava riješiti do kraja prijelaznog roka.

Njegov ugovor ističe narednog ljeta, a zarađuje 100.000 funti sedmično, pa bi Arsenalu itekako značilo da sve te obaveze preuzme neko drugi. Fener je spreman da dovede Kolašinca, ali ostaje da se pronađe formula prema kojoj će sve strane biti zadovoljne.

Defanzivac Topnika bi se u slučaju odlaska u Istanbul ponovo udružio sa svojim prijateljem i bivšim saigračem Mesutom Ozilom, koji igrajući za turski klub pokušava da oživi svoju karijeru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prema Romanu, Lucas Torreira, Willian i Hector Bellerin također bi trebali napustiti Arsenal, a ranije je to uradio iskusni stoper David Luiz koji je sve bliže potpisu za Flamengo.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti