Sead Kolašinac glavna tema na Arsenalovoj zvaničnoj stranici

Na današnji dan prije dvije godine potpisao za Topnike

Sead Kolašinac glavna tema na Arsenalovoj zvaničnoj stranici

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac na današnji dan prije dvije godine postao je fudbaler Arsenala.

Kolašinac je u londonski klub stigao kao slobodan fudbaler nakon što mu je istekao ugovor sa Schalkeom, a s Topnicima je potpisao saradnju do ljeta 2022. godine.

Ovih dana pojavila se priča da bi Kolašinac mogao napustiti Emirates, te da se čak nalazi na listi želja Barcelone koja traži lijevog beka jer na toj poziciji imaju samo Jordija Albu.

U Arsenalu nisu demantovali ove špekulacije i navodno su odgovorili Barceloni da Kolašinac može ići samo ukoliko pristanu za njega da plate 25 miliona eura.

Bh. fudbaler je danas glavna tema na Arsenalovoj zvaničnoj stranici jer su se prisjetili dana kada je on potpisao za ovaj klub. To se desilo na današnji dan prije dvije godine i zanimljivo da je Kolašinac na svom debiju za Arsenal protiv Chelseaja uspio da postigne gol.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi