9

Komentari (9)

VELEZ
Ovaj je isti salihamidzic zaboravio odakle dolazi ne prica nas jezik je odgovara na pozice selektora, vazda je “povrojedjen”, a vidi ga sad, propala karijere…e moj seide….
Saimai1316
Ne sramoti ime Velezovo sa takvim komentarima,njegov zivot njegova karijera,ima pravo da radi sta hoce i kako hoce,izaberi neki drugi nick name,dusa me zaboli kad procitam takvu glupost a ispod potpis Velez
VELEZ
Naravno da ima pravo…isto ja imam pravo reci sta mislim i kako vidim realnost, ozenio njemkinju, ne prica bosanski, i ne odaziva se repki. Nije on vise bosanac i hercegovsc nikako po meni.
enko
Promjeni to velez nepismen si ti i glup za to ime.prilicnije bi ti bilo da pise brundo umjesto velez.
enko
Nisi ni ti velezovac po meni
King_Kenny
@VELEZ ...ja sam uvijek biio veliki patriota,volim ovu zemlju i redovno sam pratio reprezentaciju,ali u zadnjih par godina sam totalno ohladio.apsolutno me ne zanima vise reprezentacija nakon sto su je ovako srozali...ja da sam igrac odbio bi nastupati za reprezentaciju dok se ova stoka ne makne iz saveza i dok ne dodju legende BH fudbala na sve rukovodece pozicije,bez nacionalnog kljuca.
VELEZ
vico je uspio u njegovoj misiji. E moj glupi bosnjo...samo sjedis i pustas da dusmani kvare drzave...@King_Kenny glupi bosnjo...
Malmi_Suomi
@VELEZ grehota tvog nick-a.
E nek si mu napisao da je glupi Bošnjo. Bravo legendo .
Šta hoće više i ovi Bošnjaci???
: )))
amil071
ma pametno samo deri levate
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.