Sead Kolašinac zatražio potpunu isplatu od Arsenala za odlazak iz kluba
Foto - EPA

Fenerbahče ga želi u svojim redovima

Sead Kolašinac zatražio potpunu isplatu od Arsenala za odlazak iz kluba

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac (28) navodno je od Arsenala zatražio isplatu kompletnog ugovora za raskid saradnje sa klubom.

Menadžer Topnika Mikel Arteta ne računa na usluge bh. fudbalera i klub ga se želi riješiti do kraja prelaznog roka.

Razgovori o raskidu saradnje su obavljeni. Navodno, Kolašinac je zatražio isplatu kompletnog ugovora, a taj iznos je nešto veći od pet miliona funti.

Interes za Kolašinca odavno pokazuje ekipa Fenerbahčea. Oni ga žele dovesti u svoje redove i imaju plan kako će to napraviti.

Istanbulski tim zbog finansijskog fair playa želi Kolašinca potpisati na identičan način kao što su to napravili sa Mesutom Ozilom.

Ozil je stigao u januaru iz Arsenala, a londonski klub mu je i dalje plaćao ugovor sve do kraja prošle sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fenerbahče sa Arsenalom pokušava napraviti isti dogovor i vidjet ćemo hoće li u tome na kraju i uspjeti ili će Sead raskinuti saradnju uz isplatu punog iznosa.

Kolašinac je član Arsenala od 2017. godine. Odigrao je 114 utakmica za Topnike i postigao je pet pogodaka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VELEZ
Ovaj je isti salihamidzic zaboravio odakle dolazi ne prica nas jezik je odgovara na pozice selektora, vazda je “povrojedjen”, a vidi ga sad, propala karijere…e moj seide….
3 14
amil071
ma pametno samo deri levate
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi