Protiv Italije i bez Seada Kolašinca

Pozitivan na testu

Protiv Italije i bez Seada Kolašinca

M. Šljivak

Reprezentacija BiH bit će dodatno oslabljena u susretu protiv Italije.

Nakon Armina Hodžića i Ibrahima Šehića, pozitivan na koronavirus je i Sead Kolašinac i njega neće biti u večerašnjem meču.

Kolašinac je jutros obavio retestiranje. Stigao mu je pozitivan nalaz i na njega Duško Bajević neće moći računati u duelu protiv Italije.

Ovo je svakako još jedan veliki udarac za ionako slabašni sastav naše reprezentacije, pa će selektor Bajević morati da pruži šansu nekom drugom na poziciji lijevog beka.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Meč BiH - Italija igra se večeras na Grbavici od 20:45 sati.

Top Komentari

Prinudni
Nadam se da će italijani imat barem malo milosti prema nama večeras... Samo nek nije preko 5 pa šta Bog da
5 0
Ekobih
Kako god prodemo nije bitno Bitno je da smo svi za jedan jedan za sve , i da se volimo . Volim te Bosno i Hercegovino ????
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti