Noć za zaborav iza Seada Kolašinca

Marseille iznenađujuće poražen

Noć za zaborav iza Seada Kolašinca

A. Čaušević

Marseille nije iskoristio poraz PSG-a te je propustio priliku da vrati kakvu-takvu neizvjesnost u Ligue 1. 

Višestruki prvak Francuske je na Veledromu dočekao Clermont te je na kraju iznenađujuće upisao poraz rezultatom 0:2.

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac se našao u startnoj postavi i nije se proslavio svojim nastupom. Zamijenjen je poslije sad vremena igre.

Clermont je vodeći gol postigao u 13. minuti. Kolašinac se nije baš najbolje pozicionirao što je iskoristio Zedadka te protunjao po lijevoj strani.

Odigrao je precizan povratni pas te je Bayo lijepim udarcem matirao Lopeza za promjenu rezultata na semaforu.

Pokušavao je Marseille doći do izjednačenja, međutim i pored nekoliko dobrih prilika put do mreže domaći nisu pronašli.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pitanje pobjednika je riješeno pet minuta prije kraja kada dobar gol glavom posigao Allevinah. Mogli su gosti postići i treći gol do kraja, ali je ostalo 0:2.

S ovim porazom Marseille je ostao drugi na tabeli. Bodovni zaostatak za PSG-om je ostao 13 bodova pa je vrlo izvjesno da će titula ponovo u Pariz.

Top Komentari

PantePita
Dobar dan za bh.defanzivce, kvalitet samo takav, nebo je granica s njima. Ceka se SP 2022....a ja, nema nas tamo upsss :)))
1 6
Propali kloc
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi