Marseille iznenađujuće poražen

Noć za zaborav iza Seada Kolašinca

8

Komentari (8)

Goran86
bk123
Oba naša igrača izgleda promašila s izborom francuskih klubova il' možda bolje reći francuski klubovi promašili s našim igračima...mada iskreno mislim da ovaj mali iz Bordouaux ima perspektivu i da može još samo napredovati
PantePita
Dobar dan za bh.defanzivce, kvalitet samo takav, nebo je granica s njima. Ceka se SP 2022....a ja, nema nas tamo upsss :)))
King_Kenny
@PantePita ...izuzmemo li onih prvih par poslijeratnih godina,mi nikad u svojoj historiji nismo imali losiji igracki kadar...osim Dzeke kojem je 37 godina nemamo ni jednog jedinog igraca u klubovima liga petice da je neki bitan faktor...pa cak ni u top 10 liga...katastrofa.
King_Kenny
@fk_capa****_08 ...ma dobro,oni su bili odlicni igraci,ali Kodro je tada bio na zalasku karijere igrao u Tenerifama,Konjic bio u Coventryju,Bolic u Feneru,kasnije u Rayo Vallecanu,jedino smo Hasana imali koji je bio vrhunski igrac u vrhunskom klubu,jer ja govorim o klubovima,a sto se kvaliteta tice daleko su ti igraci od ovih danas,pa pogledaj tada Hibic-Konjic tandem stopera,a danas nemam pojma ni ko su nam stoperi ni gdje igraju,eto koliko su dobri.
Sport111
@King_Kenny da malo pratis nomoget znao bi gdje nasi stoperi igraju
King_Kenny
@Sport111 ...pratim ja itekako,ali ne te lijeve klubove i lige u kojim oni sjede na klupi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti