Sead Kolašinac potpisao za Marseille!

Sead Kolašinac potpisao za Marseille! · Zvanično

E. Škorić

Bosanskohercegovački reprezentativac karijeru nastavlja u Francuskoj.

Defanzivac se rastao s Arsenalom, te je bez odštete prešao u redove francuskog velikana Marseillea. Danas je stigao na ljekarske preglede, a ubrzo ga je Marseille potvrdio kao svoje novo pojačanje. Potpisao je ugovor na 18 mjeseci.

Dvadesetosmogodišnji Kolašinac je ove sezone za Topnike upisao samo pet mečeva, odnosno 270 minuta i dobio je dva žuta kartona.

U Arsenalu je igrao od 2017. godine, kada je došao iz Schalkea, a Englesku napušta sa trofejima FA kupa i dva Superkupa Engleske.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Popularni "Seo" će nositi broj 23 na leđima u dresu Marseillea, a debi bi mogao imati već za vikend na gostovanju kod Lensa.

Top Komentari

Zax
A jesu se usrecili???
0 35
ragge
Sretno majstore, pokazi sta znas
32 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi