Je li veliki prijatelj nagovorio Kolašinca na transfer?
Foto - EPA

Ozil u akciji

Je li veliki prijatelj nagovorio Kolašinca na transfer?

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac (28) na izlaznim je vratima londonskog Arsenala.

Odavno se priča o odlasku bh. fudbalera iz redova ovog tima, a menadžer Topnika Mikel Areteta ne računa previše na njegove usluge.

Engleski mediji su prije nekoliko dana donijeli informaciju kako je Arsenal spreman da proda Kolašinca za šest i po miliona funti, a postoje informacije i kako se radi na raskidu saradnje između dvije strane.

Kolašinac bi karijeru navodno mogao nastaviti u turskom Fenerbahčeu. Mediji u ovoj zemlju tvrde da se već uveliko pregovara o dolasku bh. defanzivca, a pored Seada trener Fenera Vitor Pereira želi iz Arsenala dovesti i Cedrica Soaresa.

Navodno, veliku ulogu u transferu Kolašinca ima i njegov veliki prijatelj Mesut Ozil. Dobio je zadatak da uvjeri 28-godišnjeg fudbalera da dođe u Istanbul i vidjet ćemo hoće li se to zaista i desiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kolašinac je član Arsenala postao 2017. godine. Za Topnike je odigrao 113 utakmica i postigao je pet pogodaka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Čiji prijatelj?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi