Kolašinac napušta Arsenal, ali ima dvije veoma primamljive ponude

Francuska ili Italija?

Kolašinac napušta Arsenal, ali ima dvije veoma primamljive ponude

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac će najvjerovatnije napustiti Arsenal u zimskom prelaznom roku.

Kolašinac je već neko vrijeme van terena zbog povrede koju je dobio na reprezentativnom okupljanju što mu je još više otežalo situaciju u londonskom klubu.

Bh. fudbaler nije u planovima Mikela Artete za ovu sezonu iako je na početku odigrao nekoliko mečeva. Ipak, kako stvari stoje Kolašinac će već ovog mjeseca napustiti Topnike.

Kolašinac ima ugovor s Arsenalom do kraja ove sezone, ali londonski klub želi da bh. fudbaler već u januaru napusti Emirates.

Engleski mediji objavili su jutros da je trenutno najveći interes za Kolašinca pokazao Marseille. Francuski klub želi da dovede bh. reprezentativca i navodno su već počeli pregovore s Arsenalom.

No, čini se da Marseille nije jedini klub koji želi Kolašinca. Navodno, interes je pokazao i Napoli, ali italijanski klub još uvijek nije zvanično kontaktirao čelnike londonskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čini se da je Kolašinac već spakovao kofere i svjestan je da je najbolje da napusti Arsenal ukoliko želi da igra, a bit će zanimljivo vidjeti gdje će na kraju završiti naš reprezentativac.

Kolašinac je prije povrede odigrao pet mečeva za Arsenal u dosadašnjem dijelu sezone. U londonski klub je stigao iz Schalkea na ljeto 2017. godine kao slobodan fudbaler.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Napoli je bolja opcija
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi