Kako će Fener plaćati Ozila? Vjerovali ili ne - sms porukama!

Nadaju se rekordu

Kako će Fener plaćati Ozila? Vjerovali ili ne - sms porukama!

Admin Čaušević

Fenerbache traži način kako da isplati Mesuta Ozila koji još uvijek nije zvanično predstavljen kao član velikana iz Istanbula. 

Ozil je u Arsenalu zarađivao 18 miliona funti godišnje, ali će mu plata nakon potpisa za Fenerbache biti umanjenja.

U višestrukom prvaku Turske koji ima ogromnih finansijskih problema su pronašli način kako da plaćaju Ozila i to sms porukama.

Na dan potpisa će biti otvoren simbolični broj 1907 što je godina osnivanja Fenera i svi navijači će moći poslati sms poruku koja će koštati nešto manje od dvije funte.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ali Koc se nada da će se biti poslano između 500.000 i milion sms prouka što će biti dovoljno da se osigura plata na duži period.

Ozil će s Fenerbacheom potpisati ugovor do 2024. godine, a godišnja plata će mu biti 3.5 miliona funti.

Top Komentari

user1598977538
Narod da mu skuplja pare za milionsku platu a on pun ko brod a neko nema sta da jede... oj ****m te svijete.
2 0
ryan.giggs
Kakav turski jad!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi