Kako Sead Kolašinac "završava" transfere? Pozove igračevog oca

Bh. reprezentavac se vratio u Schalke 04

Kako Sead Kolašinac "završava" transfere? Pozove igračevog oca

A. Čaušević

Sead Kolašinac se ove zime vratio u Schalke 04 kako bi pomogao popularnim Rudarima da izbore opstanak u Bundesligi.

Kolašinac je odmah po povratku dobio i kapitensku traku, a u posljednjim danima prijelaznog roka uspio je timu iz Gelzerkirhena završiti važan transfer.

U Schalke 04 na ugovor do kraja sezone stigao je Shkordran Mustafi. Značajnu rolu u njegovom dolasku imao je popularni Seo.

Kolašinac je prvo obavio razgovor sa Mustafijem, a kada je vidio da stvari idu malo težim putem onda je nazvao Mustafijevog oca pa je na kraju dogovor i postignut.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ova dvojica defanzivaca su dijelili svlačionicu u Arsenalu, ponovo su se spojili u Schalkeu 04, međutim na ljeto bi im se putevi mogli razdvojiti.

Kolašinac će nazad u London s posudbe, dok će Mustafi prema svemu sudeći morati tražiti novi klub jer je potpisao samo na šest mjeseci.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi