Ermin Bičakčić otkrio ko mu je najbolji prijatelj u reprezentaciji BiH

Odgovarao na pitanja fanova

Ermin Bičakčić otkrio ko mu je najbolji prijatelj u reprezentaciji BiH

E. Škorić

Povrijeđeni stoper Hoffenheima i bh. reprezentativac Ermin Bičakčić odgovarao je na pitanja fanova na društvenoj mreži Instagram.

Bičakčić se u oktobru prošle godine teško povrijedio u duelu protiv Bayerna, u kojem je čak postigao gol. Stradali su prednji križni ligamenti, pa ga nema vjerovatno do kraja sezone.

Popularni Bičo u međuvremenu prolazi rehabilitaciju i odmara u svom domu, a kada je zakovan za kauč, onda je često i na društvenim mrežama, pa je sada odlučio da fanovima odgovara na brojna pitanja.

Bilo je dosta pitanja vezano i za reprezentaciju BiH, a jedno od njih glasilo je: "Ko je tvoj najbolji prijatelj u reprezentaciji?".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Bičakčić nije dao diplomatski odgovor, već je konkretno odgovorio - Sead Kolašinac, kojeg kako sam kaže, smatra bratom.

On je također izrazio veliku želju da što prije ponovo bude na terenu i kazao je da jedva čeka novi susret sa svojim kolegama iz reprezentacije BiH, u šta zaista ne sumnjamo ni najmanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi