Sead Kolašinac zbog bebe i supruge se odriče novca i vraća se u Njemačku

Beba je sve promijenila

Sead Kolašinac zbog bebe i supruge se odriče novca i vraća se u Njemačku

M. Šljivak

Sead Kolašinac nalazi se veoma blizu odlaska iz Arsenala.

Bh. fudbaler mogao bi veoma brzo napustiti redove londonskog tima, a u proteklom periodu se 27-godišnji defanzivac povezivao sa Romom i Schalkeom.

Iako je Schalke do jučer bio u podređenom polažaju u trci sa Romom, zbog mnogo skromnijih financijskih mogućnosti, Kolašinac je spreman da dođe u svoj bivši tim.

S obzirom na to da je prije nekoliko dana postao otac i da mu je želja da mu dijete odrasta u Njemačkoj, Sead je spreman da se odrekne plate od šest miliona eura koliko ima u Arsenalu i da se vrati u Schalke.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njemački mediji pišu da bi to mogao na kraju biti i ključni detalj. Tim iz Gelsenkirchena je spreman da mu plati nešto više od dva i po miliona eura po sezono i to bi trebalo biti sasvim dovoljno da Kolašinac potpiše.

Klub će svakako morati da postigne dogovor i sa Arsenalom koji za usluge bh. defanzivca traži 15 miliona eura.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Deda3003992
Zašto uvijek morate biti smješni sa ovakvim naslovima. Djete je jedan od razloga, a glavni razlog vjerovatno što će se tu možda izboriti i igrati u prvih 11.
4 0
Adnanos
Ako mu zena zna kuhat, pravi hljeb, razvija pite prezivit ce i sa manjom platom u njemackoj. Nece uvijek biti lako ali ako Bog da izdeverat ce nekako. Samo nek je zdravlja, ma hajde.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi