Sebastian Giovinco odbio Barcelonu!

Imao ponudu Katalonaca

Sebastian Giovinco odbio Barcelonu!

Midhat Šljivak

Sjajni italijanski fudbaler Sebastian Giovinco odbio je ponudu Barcelone.

Ovaj omaleni fudbaler je od 2015. godine član kanadskog Toronta, koji se takmiči u američkoj MLS ligi, a odličnim igrama u dresu ovog tima ponovo je privukao interes evropskih klubova.

Ipak, prije odlaska u MLS iz Juventusa, Giovinco je na stolu imao ponudu Barcelone. Međutim, odlučio je da je odbije.

"Istina je da sam imao ponudu Barcelone, ali sam je odbio. Ne bih igrao tamo, a nisam želio da budem dodavač lopti ostalim igračima. Ne bih uopšte igrao pored velikih zvijezda i nije imalo smisla da odem tamo", istakao je 30-godišnji fudbaler.

Potom se nekadašnji fudbaler Juventusa odlučio na odlazak u MLS. To je bio pravi potez, a Giovinco je zaista briljirao u prvenstvu SAD-a i Kanade.

Pored Juventusa i Toronta, ovaj fudbaler je igrao još za Empoli i Parmu. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi