Zvijezdi Borussije Dortmund otkriven tumor!

Tokom današnjih pregleda

Zvijezdi Borussije Dortmund otkriven tumor!

E. Škorić

Napadač Borussije Dortmund Sebastien Haller morao je prijevremeno napustiti trening kamp u švicarskom Bad Ragazu zbog bolesti i već se vratio u Dortmund.

28-godišnji reprezentativac iz Obale Slonovače požalio se da mu nije dobro nakon treninga u ponedjeljak ujutro.

Tokom intenzivnih liječničkih pretraga konačno je otkriven tumor na testisima. Sljedećih dana će se obaviti daljnji pregledi u specijaliziranom medicinskom centru.

“Ova današnja vijest bila je šok za Sebastiena Hallera i za sve nas. Cijela porodica BVB želi Sebastienu što skoriji potpuni oporavak i da ga uskoro ponovno možemo zagrliti. Učinit ćemo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da dobije najbolji mogući tretman," rekao je sportski direktor BVB-a Sebastian Kehl.

Borussia Dortmund traži da se poštuje privatnost igrača i njegove porodice te da se ne postavljaju pitanja.

"Čim budemo imali dodatne informacije, obavijestit ćemo vas u dogovoru s igračem", objavio je njemački klub.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Dvadesetosmogodišnji napadač je ovog ljeta stigao u Borussiju kao zamjena za Erlinga Haalanda iz Ajaxa gdje je imao sjajnu sezonu u kojoj je na 50 mečeva postigao 32 gola. Prethodno je igrao za West Ham, Eintracht Frankfurt, Utrecht i Auxerre u Francuskoj gdje je i rođen.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1644252756
Daj bože da mu bude dobro
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi