Sedloski iz Kazahstana: Spremni smo dati maksimum i odigrati muški

Održana konferencija za medije

Sedloski iz Kazahstana: Spremni smo dati maksimum i odigrati muški

Pred Širokim Brijegom danas je revanš susret 1. kola kvalifikacija za UEFA Evropsku ligu.

Širokobriježani su u prvom meču odigranom na Pecari poraženi od Kairata rezultatom 2:1, no u Almaty nisu otputovali s bijelom zastavicom i vjeruju kako se uz 'mušku' igru imaju čemu nadati.

Pred utakmicu u Kazahstanu je održana i konferencija za medije na kojoj je trener bh. kluba Goce Sedloski istaknuo kako su njegovi igrači pokazali da se mogu nositi s Kairatom.

"U prvom susretu na domaćem travnjaku mogli smo dosta toga saznati jedni o drugima. Kairat je pokazao svoju kvalitetu i ozbiljnost u radu i pobijedio. Nažalost, tada smo izgubili nakon dviju individualnih grešaka, premda smo propustili nekoliko izglednih prilika. Ipak, sada je druga utakmica, a vjerujem kako će biti i drugačija igra našeg suparnika pred domaćom publikom", kazao je Sedloski, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iako domaćini imaju rezultat na svojoj strani, došli smo odigrati muški i pokušati nametnuti svoj ritam igre. Pokazali smo kako se možemo nositi s kvalitetnim suparnikom. Spremni smo dati svoj maksimum", riječi su trenera Širokog Brijega.

Utakmica između Kairata i Širokog Brijega na rasporedu je danas s početkom u 16:30 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi