Sedloski: Nije slučajno što je TOŠK došao do polufinala Kupa BiH

Sutra prvi okršaj na Pecari

Sedloski: Nije slučajno što je TOŠK došao do polufinala Kupa BiH

Endin Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega sutra na Pecari dočekuju TOŠK u okviru prvog susreta polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Široki u dvomeč protiv prvoligaša ulazi kao veliki favorit, ali iz TOŠK-a su jasno poručili da će dati sve od sebe da naprave još jednu senzaciju u ovom takmičenju.

Na Pecari je održana danas press konferencija na kojoj se novinarima obratio trener Goce Sedloski. On je poručio da njegova ekipa neće podcijeniti TOŠK, te da će ući u meč s dosta opreza.

"Nećemo podcijeniti TOŠK, znate kakve znaju biti kup utakmice. Igrači, trener, uprava i navijači svjesni su značaja dvoboja protiv TOŠK-a i dat ćemo sve od sebe da prođemo, iako neće biti lako. TOŠK je dobar tim u rangu Olimpika i Veleža i nije slučajno da su ovdje. Svaka pobjeda je pobjeda i sve ovisi o nama. Ako budemo pravi onda neće biti problema", rekao je Sedloski.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Za Široki neće sigurno konkurirati Ćorić, Jurić i Babić, a još dvojica-trojica nogometaša upitna su za sutrašnji nastup.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi