Sedloski: Odigrali smo dobru utakmicu, dvije naredne su važnije za nas
Široki Brijeg i Dinamo su remizirali u kvalitetnom meču na stadionu Pecara.

Svečano je danas bilo na Pecari

Sedloski: Odigrali smo dobru utakmicu, dvije naredne su važnije za nas

S. Mlaćo

U svečanom ozračju Široki Brijeg je danas ugostio na Pecari zagrebački Dinamo. Bilo je 1:1, a strijelci su bili Begonja i Menalo. 

U 15. minuti od dresa tima sa Pecare i zvanično se oprostio legendarni kapiten Wagner Santos Lago, kojeg je publika nagradil velikim ovacijama.

Susret je odigran povodom 70. godina postojanja NK Široki Brijeg, a svoj komentar nakon meča dao je i trener tima sa Pecare Goce Sedloski.

"Čestitam našim sportskim prijateljima iz GNK Dinamo Zagreb na dobroj i korektnoj igri. Kako sam i najavljivao, želio sam pružiti priliku nekolicini naših juniora i vidjeti ih na djelu. Odigrali smo dobru utakmicu, poglavito u prvom poluvremenu kada smo bili bolji suparnik na terenu. U nastavku je uslijed velikog broja izmjena opao ritam igre. Ovo je bila prava prijateljska utakmica. No, nama su važnije dvije utakmice koje slijede, prvo na domaćem travnjaku protiv NK GOŠK Gabela, a onda na gostovanju kod FK Željezničar", kazao je Sedloski.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi