Sedloski: Ovo je pobjeda kolektiva, čestitam mojim momcima

Široki Brijeg bez problema protiv Željezničara

Sedloski: Ovo je pobjeda kolektiva, čestitam mojim momcima

S. Mlaćo

Široki Brijeg je sinoć savladao Željezničar te izborio prolaz dalje u Kupu BiH. Širokibriježani su pokazali mnogo više od gostiju sa Grbavice i na kraju slavili 2:0.

Navijači su zadovoljni napustili Pecaru, a i šef sruke Goce Sedloski nije krio zadovoljstvo nakon meča.

"Iako smo stvorili nekoliko poluprilika, u prvih pola sata nismo dobro stajali na terenu. Kasnije smo uhvatili pravi ritam, postigli dva pogotka i zasluženo slavili pobjedu. Momci su pokazali veliku želju i trud i na tome im čestitam. Ovo je pobjeda kolektiva. Čestitam i gostujućoj momčadi na korektnoj igri. Nemamo puno vremena za slavlje, za tri dana nas čeka prvenstveni dvoboj sa Zvijezdom 09. Kako nemamo širok igrački kadar, sigurno nas čeka još jedna zahtjevna utakmica", kazao je nakon meča trener Širokog Brijega.

Strijelci za Široki Brijeg bili su Kožul i Kvesić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mokekemo
Pa logy kad smo došli sa juniorima hahaha još ste malii
1 9
milivoje
Tanak Široki ko rizla!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi