Šehić će od naredne sezone braniti u 2. ligi?!

Erzurumspor želi da ga zadrži

Šehić će od naredne sezone braniti u 2. ligi?!

Prvi golman reprezentacije BiH Ibrahim Šehić dobio je nekoliko ponuda po završetku sezone, pišu turski mediji.

U minuloj sezoni Šehić (30) nije uspio sa Erzurumsporom da sačuva prvoligaški status i sve su glasnije špekulacije o promjeni sredine. Za njegove se usluge interesuju Kasimpaša, Trabzonspor, Gaziantep, kao i Qarabag za koji je prethodno igrao, no nije isključeno ni da ostane u sadašnjem klubu.

Sudeći barem prema onome što je za turske medije izjavio predsjednik Erzurumspora Huseyin Unes.

"Troškovi stranih fudbalera su visoki, najmanje petorica 'stranaca' će napustiti klub, ali ne želimo da to bude i Šehić. Insistirat ćemo na njegovom ostanku", kazao je Unes, pa potom dodao:

"Iako smo ispali, Šehić iza sebe ima dobru sezonu. Posljednjih sedmica ga zovu brojni turski prvoligaši, kao i klubovi iz drugih evropskih liga, ali naš stav je jasan - želimo da ostane", ponovio je Unes. 

Šehiću ugovor sa Erzurumsporom važi do 2020. godine.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Promo

Top Komentari

Samkodk
Uz sve postovanje sehicu ali ako se on nemoze prodati u bolji klub nezasluzuje da bude broj jedan u reprezentaciji a nije ni cudo zasto smo na ovom nivou na kojem smo sad..
4 0
Adnanos
Prosenecki me toliko nervira tako da je zadnji covjek koji me je ovoliko nerviro je bio Blaz crni Sliskovic kad je pozivo jakerivica i ala jakerivica a Barbareza stavljao na libro poziciju.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi