Šehić dogovorio transfer?

Pišu turski mediji

Šehić dogovorio transfer?

Prvi golman reprezentacije BiH Ibrahim Šehić najvjerovatnije će i naredne sezone braniti u Turskoj.

Šehić (30) je do 2020. godine pod ugovorom s Erzurumsporom, no kako je ovaj klub u međuvremenu izgubio prvoligaški status, sve se više nagađa o eventualnom transferu iskusnog čuvara mreže.

Pominju se Qarabag, Kasimpaša, Trabzonspor, u igri je bio i zagrebački Dinamo, no mediji u Turskoj pišu da bi naredna stanica u Šehićevoj karijeri mogao biti novi prvoligaš Gazisehir Gaziantep.

Ako je vjerovati navodima portala ajansspor.com, između dvije strane je dogovor već postignut i u narednim danima bi ugovor trebao biti i zvanično potpisan.

Radi se o klubu koji je u protekloj sezoni kroz play-off osigurao mjesto u eliti, a želja čelnika Gaziantepa je pojačati tim s nekoliko iskusnih imena, među kojima je i Šehić koji slovi za jednog od boljih golmana u Turskoj.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Šehić je u prethodnoj sezoni branio na 32 utakmice za Erzurumspor te je primio 37 pogodaka.

Top Komentari

Hz rajvosa
za tebe je kovačević vladan bufon
10 0
Bhf
I opet za klub koji ce se boriti za opstanak.Kad ce jednom neko potpisati za klub koji se bori za sami vrh u nekom prvenstvu?
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti