19

Komentari (19)

krems_krems12
Zalosno je sto ti iz ispodprosjecnog kluba turske lige branis za repku, dok Begovic ne dobija poziv. Svaka cas Seha na odbranama, ali vidjelo se da nemas taj kvalitet za ovaj level fudbala, kada adekvatno treba odgovoriti pritisku. Utakmice protiv Kazahstana i Finske su ocit dokaz tome.
Mad_max
Doktore jedini si koji valjaš. A nji 20ak % te kude, znamo i zašto, mrze klub u kojem si počeo, debili i kreteni, kao da je to bitno. Svaka tebi čast, za koga braniš, ja bi uzeo onu loptu kad vraćaju i sutnuo je u nas gol, kad su poremećeni Civic, Sanicanin, Pjanic itd. U prvih 11 jbga, jedino se Ahmedhodzicu može halalit, momak je mlad i bice dobar sigurno.
BigBabo
Treba nam novi trener, a pjanica pod hitno izbacit iz repke.
vence
Prcic za poča sata pokazao, nazalost, vise od Krunica i Pjanica, za citave kvalifikacije
Nek_komsiji_crkne_krava
Covjek je sve rekao upravo onako kako je. Kad citas komentare pojedinih odmah ti je jasno za koga navijaju i protiv koga su a zna se zbog cega. Covjek odbranio penal i sta vise reci nakon toga. Vratio nas u igru. Nije kriv ni za jedan gol. Odbrana spora i suplja na sve strane.
Fino alla Fine
Ako imaš imalo kućnog odgoja'oprosti se sam 'ko li te samo ugura u REPKU a otjera Begovica!!!
Saimai1316
Ne seri,najmanje je covjek za ovaj debakl,a ako ista ima pozitivno iz svega ovoga a skoro da i nema onda je to Sehic
Hix
Dje nije kriv ne zna izaci na centarsutu stalno primamp iste golove zadnju godinu dana od kako on ima sigurno mjesto u repki
K79
frajer je povrijedjen citave priprema radio po posebnom programu a novinari ne smiju ni pisnut plus u zadnje vrijeme totalno van forme
nedoni46
@Saimai1316 protiv Kazahstana primio gol u svoju stranu iz slobodnog, veceras lopta leti 2 min, pada na 5m od gola on na liniji. Ako je dobar samo zato sto je penal odbranio, onda nam Kovacevic treba branit jer je odbranio 5 od 8 penala.
Soni
Linijski golman totalno limitiran i svaka lopta iz centarsuta opasnost za nas gol.
*p!p!t@*
Bjeri invalidu. Da nije tebe imali bi 5 bodova više...
Baboisback
Imamo igraca vise sat vremena,i ne primijwti se to na terenu. Nasi stoje 3 m od njihovih igraca,a oni nama pusu za vrat cijelu utakmicu.
Ado1980
Svi danas igrali amaterski fudbal nebih vise pola igraca zvao u Repku!? Savaz ljudi rade sve protiv i stavlaju nacolizam na pevi red a uspijeh nece biti naskoro!?
ja.hondo
Zahvaliti se i tebi i Dzeki i smaknuti sto dalje od repke
SonPen1946
Cuvaj ti gol liniju, da je ko slucajno ne ukrade!
ghast0
Zalosno je sto si jos na golu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti