Šehić, Milošević i Hadžiahmetović bolji od Hasića: Konyaspor razbio Bešikštaš

Slavili sa 4:1

Šehić, Milošević i Hadžiahmetović bolji od Hasića: Konyaspor razbio Bešikštaš

Endin Čaušević

Fudbaleri Konyaspora danas su na svom terenu razbili Bešiktaš sa 4:0 u meču trećeg kola turske Superlige. 

Sigurno je da niko nije očekivao da će Konyaspor danas potući do koljena Bešiktaš koji je s ulogom favorita ušao u meč. No, na kraju su domaći odigrali odličan meč i zasluženo slavili sa 4:1.

Konayspor je do prednosti stigao u 28. minuti utakmice kada je Sahiner asistirao, a gol za 1:0 zabio je Shengelia.

Domaći su vodstvo udvostručili u 63. minuti. Ovaj put asistent je bio bh. reprezentavac Deni Milošević, a gol za 2:0 postiže Kravets. Sve je bilo riješeno u 78. minuti. U centru pažnje ponovo je Shengelia koji zabija gol za 3:0.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Samo tri minute kasnije sudija je svirao penal za domaće. Odgovornost je preuzeo Kravets koji drugim golom na meču povisio na 4:0. No, gosti su došli u sudijskoj nadoknadi do utješnog gola, a konačnih 4:1 postavio je Tore.

U pobjedi domaćeg tima cijeli meč odigrali su Ibrahim Šehić i Amir Hadžiahmetović, dok je Milošević iz igre izašao u 66. minuti. S druge strane Ajdin Hasić je s klupe odgledao težak poraz Bešiktaša.

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Kakva šabanskka liga.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi