Šehić progovorio o transferu: "Ima interesa, ali polako..."
Bh. golman se u posljednje vrijeme sve više dovodi u vezu sa turskim velikanom Galatasarayom, ali postoji interes i iz drugih liga... (Foto: EPA)

Reprezentativac BiH trenutno brani za Erzurumspor

Šehić progovorio o transferu: "Ima interesa, ali polako..."

Brojni turski mediji u posljednje vrijeme sve više poklanjaju pažnju Ibrahimu Šehiću čiji nastupi na golu Erzurumspora nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

U ovaj tim Šehić (30) je stigao ljetos iz Qarabaga, a za kratko vrijeme opravdao je epitet pojačanja, pa stoga i ne iznenađuje što se njegovo ime ponovo dovodi u vezu s velikim klubovima. Prvi u redu je Galatasaray, čiji bi ga čelnici već na zimu rado željeli vidjeti u svojim redovima.

Pričom o transferu Šehić se, s druge strane, ne opterećuje...

"Postoje klubovi koji su zainteresovani, ali moj fokus je isključivo na Erzurumsporu. Sa svojim agentom sam kao brat, vjerujem mu jako i prepustio sam mu sve što je vezano za to", kazao je Šehić i dodao da su mu primarni ciljevi da izbori opstanak sa klubom i sa reprezentacijom ode na Evropsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Šehić je, podsjećamo, postao u međuvremenu i 'jedinica' reprezentacije BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti