)

Bh. golman za SportSport.ba

Šehić: Učestvujem mnogo u igri? Da, selektor to traži od mene

Edmir Škorić

Ibrahim Šehić je bio danas sjajan na golu bh. reprezentacije, pošto je u Razgradu na Ludogorets Areni sačuvao svoju mrežu.

Šehić je imao nekoliko sjajnih intervencija, a bh. tim je slavio golom Kenana Kodre.

"S obzirom da igramo prvi put u ovom sastvu i u ovoj formaciji, možemo biti zadovoljni. Bilo je dosta grešaka, ali pobijedili smo 1:0 i ne trebamo biti nezadovoljni. Na dobrom smo putu da napravimo sistem koji nama odgovara. Kroz par utakmica ćemo napraviti dobar rezultat", rekao je Šehić za SportSport.ba, dodavši:

"Ima malih greškica, ali trebat će nam još malo da se uigramo, no najvažnije je da smo pobijedili i da smo na dobrom putu da napravimo jednu respektabilnu reprezentaciju".

"Selektor je bio takav igrač i mislim da voli taj fudbal. Imamo takve tipove igrača, pa tako i ja dobijam mnogo lopti i dosta učestvujem u igri i tu je i golman bitan. Mislim da smo na dobrom putu", zaključio je Šehić.

Top Komentari

Tvrtko Kotromanic
Ibrzahim Sehic zvuci puno inteligentnije od novinara. Je li vi imate isti osjecaj?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi