Šehović sretan zbog prvog mjesta: Čestitam momcima, titula je zaslužena

Pehar prvaka za kadete FK Željezničar

Šehović sretan zbog prvog mjesta: Čestitam momcima, titula je zaslužena

S. Mlaćo

Kadeti Željezničara danas su savladali Slobodu 5:1 i proslavili naslov prvaka. Željine nade su ove sezone pokazale najviše i na kraju zasluženo podigle pehar prvaka.

Danas su pružili novu kvalitetnu i efikasnu partiju, a svoje viđenje sezone za SportSport.ba je dao trener kadetske selekcije tima sa Grbavice Nermin Šehović.

"Čestitam momcima na tituli, oni su najzaslužniji za to, te ja kao tener, kao i svi ostali treneri u omladinskom pogonu koji su ih trenirali. Bila je ovo jako turbulentna sezona, imali smo dosta povrijeđenih igrača... Neki drugi momci su pokazali svoje kvalitete i uspjeli smo. Moram spomenuti i direktora Harisa Alihodžića koji je bio velika potpora da dođemo do cilja koji smo danas ostvarili, koordinatora Ismeta Štilića i sekretara Harisa Topalovića", kazao je Šehović, te dodao.

"Titula je zaslužena, te dječaci večeras mogu da slave".

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Plavi su sezonu okončali sa 71 osvojenim bodom, dok Široki Brijeg ima 67, a Sarajevo 62.

Top Komentari

Fcs
E nek su prvi vala,sevap je.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi