Slavlje na Grbavici: Kadetima FK Željezničar titula prvaka!

Deklasirali Slobodu pred svojim navijačima

Slavlje na Grbavici: Kadetima FK Željezničar titula prvaka!

S. Mlaćo, foto: S. Bošković

Kadeti Željezničara na najbolji mogući način okončali su sezonu. Naime, u 10. kolu Elitne lige BiH Plavi su danas deklasirali Slobodu 5:1, te osvojili titulu prvaka.

Plavi su od početka krenuli ofanzivno, pa se mreža gostiju zatresla već u drugoj minuti. Eldar Mulaosmanović je matirao Kenan Hurića.

U 27. minuti bilo je 2:0. Pogodio je Madžid Šošić. Isti igrač u 48. minuti povisuje na 3:0, da bi u 66. minuti bilo 4:0. Strijelac je bio Enver Kulašin.

Nije tu bio kraj golijadi. Halid Džanko u 70. minuti povisuje na 5:0, da bi se probudili i gosti te došli do pogotka preko Dževida Avdihodžića.

Elitna liga BiH, U-17:

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

FK Željezničar - FK Sloboda 5:1

FK Željezničar: Milićević, Fejzić, Beća, Drina, Musić, Šošić, Ćorić, Mulaosmanović, Karalić, Kulašin, Gasal.

Top Komentari

KadPlaneDaPlane
Grbavica, škola fudbala! NS BiH MAFIA!
4 2
Plavi21
Bravo djeco. Grbavica škola fudbala!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi