Seid Behram: Koševo smo mogli napustiti s puno boljim rezultatom
Mladi veznjak Veleža žali za boljim rezultatom svoje ekipe na sinoćnjoj utakmici na Koševu

Mladi veznjak Rođenih za SportSport.ba

Seid Behram: Koševo smo mogli napustiti s puno boljim rezultatom

Mostarski FK Velež jučer je na Koševu protiv aktuelnog prvaka FK Sarajevo odigrao dobru utakmicu no unatoč dobroj partiji Rođeni su se u Mostar vratili s porazom. 

Prvi je ovo poraz Veleža otkako je Ibru Rahimića na klupi zamijenio Feđa Dudić kao i prvi golovi koje su Rođeni primili nakon što je Bobićeva mreža ostala čista u utakmicama protiv Slobode i Širokog.

Mladi veznjak Veleža koji je u jučerašnjoj utakmici ušao u 76. minuti Seid Behram u izjavi za SportSport.ba također je svjestan da su on i suigrači Koševo mogli napustiti s boljim rezultatom.

"Pa otišli smo na Koševo da se borimo i ono kako mi volimo reći "igramo lopte" i iako smo znali da je Sarajevo favorit i da su najbolja ekipa u ovoj ligi, nismo se bojali" - govori Behram i dodaje:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ušli smo odlično u utakmicu, stvarali prilike, imali tu neku blagu inicijativu i nagrađeni smo golom, a po mom mišjenju trebali smo zabiti bar još jedan u prvom poluvremenu ali nismo iskoristili stvorene šanse. Drugo poluvrijeme borba i želja nisu izostale ali nažalost nismo imali sreće a ekipe poput Sarajeva i mali pad koncentracije odmah kažnjavaju".

"Na kraju ostaje žal za bodovima ili makar bodom jer smo po mom mišljenju odigrali dobru utakmicu ali šta se može.  Ovu utakmicu što prije treba arhivirati i idemo dalje i naše misli trebaju biti usmjerene prema utakmici s FK Radnik u iduću subotu" - rekao je Seid Behram za SportSport.ba

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

1capljinac
Momak... Mlad si ne bubaj gluposti. Igrali su koliko im je trebalo a vi se nalozili. Opet cete skoćiti dole...
0 14
starmac
Skocit ce ti mama glupane.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti