Sejad Salihović se vratio iz mirovine i našao novi klub
Foto: EPA

Teško je tek tako prestati...

Sejad Salihović se vratio iz mirovine i našao novi klub

Sejad Salihović bez fudbala jednostavno ne može.

Nakon što poslije epziode u HSV-u nije uspio pronaći adekvatan angažman, Salihović je ljetos prelomio da završi karijeru, no nekoliko mjeseci kasnije ponovo je obukao kopačke.

Kako bi i dalje bio u formi Salihović je odlučio da zaigra fudbal na amaterskom nivou, a klub za koji će igrati u narednom periodu je Djk SW Frankenthal koji se takmiči u jednoj od najnižih rangova.

U ovom klubu Salihović dijeli svlačionicu sa Selimom Teberom, nekadašnjim mladim njemačkim reprezentativcem s kojim je igrao zajedno u Hoffenheimu, a da u njegovim nogama ima još magije pokazuje i to što je prije nekoliko dana u meču protiv Schauernheima postigao i gol.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Salihović iza sebe ima veoma uspješnu karijeru. U najjačem rangu njemačkog fudbala, Bundesligi, odigrao je skoro 200 utakmica noseći dresove HSV-a, Hoffenheima i Herthe, a jedan dio proveo je i u Švicarskoj, te Kini.

Top Komentari

bhfanaticos
sad ce on opet zabijati iz slobodnih udarca
7 0
AmaRam4
ova beba jedna iz Hrasnice je udata za Tebera hahaha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti